Cadet 1 masculí del Qbasket Sant Cugat

El cadet masculí del Qbasket va guanyar a l'equip del Masnou

Partit difícil i molt disputat davant el Masnou. Enfront d’un rival físicament superior i amb només 9 jugadors disponibles, ens hem imposat per dos punts (76-74).
En una primera part ràpida, molt encert i un alt ritme anotador, hem estat capaços d’ajustar defensivament en el 2n quart per tal d’anar-nos al descans amb avantatge (44-37).
La pressió a tota pista ha donat fruits i ens ha posat per davant.
A la 2a part el ritme ha decaigut i com a conseqüència l’encert, però sense perdre-li mai la cara al partit, sempre ens hem mantingut per sobre, s’han anotat els triples i els tirs lliures quan més falta feia i la victòria ha estat nostra.
Bona activitat defensiva, sobretot en els 2c1, el control de rebot i el menor nombre de pilotes perdudes respecte a dies anteriors ens han donat el triomf.