El QBàsket parla del Campus Sant Cugat Índia

"S’ha creat un crowdfunding per tal que tothom que estigui interessat ho pugui fer amb una petita contribució econòmica"

Des de fa vuit anys, la Fundació Vicente Ferrer ofereix als diferents clubs de futbol i bàsquet de Sant Cugat la oportunitat de viatjar a la Índia per poder col·laborar amb el projecte solidari “Campus Sant Cugat Índia”. Es tracta de quinze dies que compartim amb nens i nenes de la ciutat d’Anantapur compartint aquesta passió per l’esport que hem sentit tots des de que petits. Durant aquest període de temps, els entenadors voluntaris intentem treballar de manera que els/les nois/es que participen en el campus passin dues setmanes inoblidables.

Altres anys, al Qbasket Sant Cugat aconseguíem el finançament necessari per participar en aquest projecte a partir de diverses activitats que organitzàvem a la nostra ciutat. Lamentablement degut als esdeveniment d’aquests últims mesos ens ha sigut impossible dur a terme moltes d’elles, de manera que s’han buscat alternatives. Per primera vegada s’ha creat un crowdfunding per tal que tothom que estigui interessat en posar el seu gra de sorra en aquest projecte solidari ho pugui fer amb una petita contribució econòmica. Hi trobareu l’enllaç en el compte d’Instagram del Qbasket Sant Cugat.

 

 

Xavier.

Àrea de comunicació

 

Qbasket Sant Cugat.

 

 
 
Comentaris

Destaquem