La nostra carta als Reis

'Aquest ha estat un any que ha estat difícil de passar: hem tingut por, ens ha entristit la marxa de persones molt estimades i ara ens ha arribat una nova onada del maleït virus'

Han passat els Reis, carregats de joguines per als infants, de regals per als joves i de bons desitjos per als adults. Ara ja podem desvetllar la nostra carta als Reis.

“Estimats Reis d’Orient,

Aquest ha estat un any que ha estat difícil de passar: hem tingut por, ens ha entristit la marxa de persones molt estimades i ara, que, a poc a poc, anàvem recuperant “la normalitat”, ens ha arribat una nova onada del maleït virus que ens ha fet tornar en darrere. Però ens hem portat bé i sempre hem mirat de respectar les normes vigents.

Per això no us demanem coses, sinó salut per als sans i per als malalts, pau a les famílies i a les relacions internacionals, justícia generosa per a tothom i especialment per als més agreujats i que més la necessiten i un any 2022 en què puguem ser feliços i fer feliços als altres.”   

Llar d’Avis de Sant Cugat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem