Els castellers de Sant Cugat porten la festa de Tardor a Lledoners

Els gausacs van portar una demostració de castells al centre penitenciari de Lledoners a Barcelona, en la qual també es van desplaçar "centenars de santcugatencs"

El pla de darrere del Centre Penitenciari Lledoners va viure el passat diumenge 27 d’octubre a la tarda una petita mostra de la Festa de Tardor de Sant Cugat. Els Castellers de Sant Cugat no van voler deixar passar l’oportunitat de realitzar una actuació reivindicativa i van tenir la iniciativa d’acostar la Festa de Tardor als polítics presos i centenars de santcugatencs s’hi van desplaçar. Juntament amb Diables, Geganters, Bastoners, Caparrots i Sardanistes van omplir les proximitats de la presó de cultura tradicional. El so de les gralles, dels timbals i de la cobla va travessar murs i barrots i van fer partícips de la festa els presos polítics i sobretot el nostre company Raül Romeva.
La cloenda final va tenir la rúbrica d’en Joan “Bona Nit”, que va desitjar bons somnis a cadascun dels presos polítics, els quals van contestar de forma ben clara cada cop que se’ls anomenava.
Una iniciativa que va tenir una bona acollida i resposta d’un poble que es rebel·la de forma variada davant les injustícies.

 

Gausacs, amunt!

 

Raül, només és justa l’absolució!

www.castellersdesantcugat.cat

 
 
Comentaris

Destaquem