Catalònia amb UCRAÏNA

"Estem preocupats per Ucraïna i hem volgut posar el nostre gra de sorra per ajudar"

Aquests dies ningú resta indiferent davant del drama que està patint Ucraïna amb la invasió per part de Rússia.

A Catalònia Fundació Creactiva també estem preocupats i hem volgut posar el nostre gra de sorra per ajudar. Treballadors, usuaris i empresa, hem reaccionat a la crida d’ajut humanitari.

L’aportació ha estat bàsicament en forma d’aliments, articles sanitaris, medicaments i  3 palets de gel hidroalcohòlic, que és un producte molt necessari en els hospitals de les zones en guerra.

Tot aquest material s’ha lliurat a dos llocs diferents: al Consolat Ucraïnès de Barcelona i al punt de recollida que la Unió Baptista de Catalunya ha posat als magatzems de Catalònia Ceràmica a Cerdanyola des d’on estan sortint setmanalment els tràilers.

En aquests moments el segon tràiler està de camí cap a Polònia, on serà descarregat per persones voluntàries i portats en camions més petits cap a Ucraïna on es repartirà directament en forma de lots a famílies, organitzacions i hospitals. Ja hem rebut les primeres fotos i vídeos d’agraïment.

Creiem que és temps, energia i recursos ben emprats. El que més desitgem és que no facin falta aquests enviaments perquè la guerra acabi ben aviat, però mentre faci falta continuarem amb la nostra contribució.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem