El CFU Mira-sol Baco inicia la temporada del 50è aniversari amb 27 equips

'Enguany es creen dos equips més, un en categoria benjamí masculí i un en aleví femení'

El CFU Mira-sol Baco enceta un nou curs amb més de 350 jugadors i jugadores a les seves files. Enguany es creen dos equips més, un en categoria benjamí masculí i un en aleví femení. En total el planter mirasolenc consta pel que fa als equips masculins de: 2 juvenils, 2 cadets, 3 infantils, 5 alevins, 5 benjamins, 3 prebenjamins i 1 en categoria d’iniciació. Pel que fa als equips femenins de base, un infantil, 2 alevins i un benjamí.

Fora del planter, el club continua tenint un equip Amateur Masculí, que competeix en el grup 6 de Tercera Catalana i entrenat per tercera temporada consecutiva per Jose Carlos Murillo, i un femení que està en el grup 1 de Primera Divisió i que enguany entrena Carlos Navas. També es manté l’equip de veterans del club.

Una temporada 2021-2022 en què el club celebra els seus 50 anys i en la que espera que sigui igual o millor que la passada, quan va aconseguir 5 ascensos de categoria: juvenil, infantil, 2 benjamins i un aleví femení.

CFU MIRA-SOL BACO 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem