Les colònies!

L'entitat informa sobre les darreres colònies que ha organitzat aquest estiu

Doncs sí, ho heu llegit bé hem anat de colònies!!! I, la veritat és que han sigut uns dies fantàstics! Hem anat a la casa Les Codines, a Sora. Era un lloc preciós, ple de vegetació, riu, camps... i a les nits s'hi estava fresquet! Durant aquests dies hem conegut el 99, un Marcià que ha vingut a visitar-nos i a ensenyar-nos jocs i activitats típiques de casa seva.

 

Sovint ens deixava cartes i material preparat perquè poguéssim jugar. Hem fet de tot, córrer, saltar, ballar, jugar, pintar samarretes, cantar, fer gimcanes..., però el que més hem fet i gaudit ha estat l'estona de piscina!!! Ens encanta ficar-nos a l'aigua, tirar-nos de bomba i esquitxar els companys/es i les educadores.

L'última nit vam fer una super festa a la fresca i va ser molt divertit. A banda de tot això hem pogut retrobar-nos amb els nostres companys i ens ho hem passat molt bé, hem de confessar-vos que ens trobàvem molt a faltar.

Durant aquests dies també ens han acompanyat la Marta i el Pau i ens ha agradat molt haver-los conegut. Però també us hem de dir que no tot són alegries, i és que la Júlia, l'educadora dels Ganàpies se'n va. I, això ens posa a tots una mica tristos, però a la vegada també contents perquè ella emprèn una nova aventura que de ben segur que li anirà molt bé.

Les educadores del Centre Obert.

 
Comentaris

Destaquem