Companya Covid

'Des del DSV Club Voleibol Sant Cugat et recomanem que t’asseguis i prenguis nota de quatre ben dites que et volem refregar per la cara'

Mira COVID, desconec si t’haig de tractar de tu o vostè, com a noia o noi. Ja que ets entre nosaltres et tutejarem, i com som un club on predomina el gènere femení, et tractarem de senyora. Companya, i no pensis que darrere aquest mot hi ha afecte; l’usem perquè ens fas companyia i prou, i ja fa massa temps que ho fas, tot començant a tocar-nos allò que no sona. Des del DSV Club Voleibol Sant Cugat et recomanem que t’asseguis i prenguis nota de quatre ben dites que et volem refregar per la cara.

Ens has fotut un parell de jornades de la nostra Superlliga-1 en un moment dolç de joc, però tornarem la pilota a l’altra banda de la xarxa i no tindràs manera d’evitar tornar-la. Has flirtejat amb moltes noies i tècnics dels nostres equips, però no ens tombaràs. Potser ens duràs a un cinquè set, però tenim un cert gust i habilitat per jugar-nos els partits a cara i creu. Els que formem part d’aquest club, les hem viscut de tots els colors. Així que treu llapis i paper i apunta: el darrer set el guanyarem tots nosaltres plegats, i ben aviat.

Jordi Marbà

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem