Conferència de l’alcaldessa

L'Aula d'Extensió Universitària per a Gent Gran de Sant Cugat inicia el nou curs amb una conferència impartida per l'alcaldessa del municipi

Parlem de la conferència inaugural del 1r trimestre del curs 2019-20, i obrim un ampli ventall de matèries que ens ocuparà els pròxims 3 mesos.

Per inaugurar el curs tenim l’honor de poder comptar amb la presència de l’Alcaldessa, Il·lma. Sra. Mireia Ingla que exposarà la conferència.

Va començar el seu mandat el 15 de juny. Ha completat 100 dies al davant de l’Ajuntament, per tant un període que diuen mínim perquè algú pugui adaptar-se a les característiques que té un nou càrrec i responsabilitat.

 

Tots podrem conèixer millor la nostra alcaldessa. Per tots els presents és una doble oportunitat. D’una banda escoltar els continguts del màxim interès i també entendre millor els punts de vista de la nostra primera autoritat local.

S’ha celebrat aquests dies la Setmana de la Gent Gran, amb el suport de l’Ajuntament envers les associacions que treballem en aquest sector.

L’Aula us convida a assistir a la conferència, que tindrà lloc a la Sala d’Actes del Trade Center, el dia 10 d’octubre a les 17.30 h.

 

 

Aula d’Extensió Universitària GGSC

C/ Dos de maig, 2 bis

Tel. 93 583 66 96

www.aulasantcugat.cat

 
 
Comentaris

Destaquem