Confinament. Com ho hem fet?

"Hem mostrat que el confinament no ha pogut tombar l’esperit per suportar aquesta proba i que la Gent Gran no volem sortir afeblits"

Tota la Gent Gran hem fet una gran feina de resistència i adaptació a una experiència desconeguda, que ens exigeix una força i reacció que cerquem on podem. De l’entorn, hem vist lliçons d’actituds positives i tots hem buscat els millors recursos per continuar amb les nostres obligacions vitals. També han aparegut ajuts de la xarxa familiar, amics, veïns, voluntaris d’institucions que han donat una ajuda valuosa.

Cobrir tantes hores disponibles ha estat una gimnàstica mai vista (ni passeigs, ni néts, ni activitats a l’Aula, etc.). Sort que hem après de l’ús de xarxes socials per poder comunicar-nos. Sense eines com el mòbil i Watsapp o internet, com hagués estat?

Hem dedicat temps a llegir, a la cuina, a les pel·lícules, a relacionar-nos a distància i també hem descobert aficions del més pintoresc. Per sort, ara ja podem sortir a passejar i albirem un camí per sortir d´aquest pou.

 

Hem mostrat que el confinament no ha pogut tombar l’esperit per suportar aquesta proba i que la Gent Gran no volem sortir afeblits.

 

Aula d’Extensió Universitària per a la GGSC

C/ Dos de Maig, 2 bis

 

Telf. 93 583 66 96

www.aulasantcugat.cat

 
 
Comentaris

Destaquem