Una cultura ben viva i solidària

Els presidents d'entitats culturals santcugatenques han compartit les seves experiències durant el confinament

El dissabte 16 vàrem tenir l’oportunitat de compartir reflexions sobre l’estat de la cultura popular. L’Enric Aguadé, president dels Castellers, en Roger Ricart, president dels Diables, l’Anna Valderrobles, presidenta de l’Escola de Música Tradicional i la Mireia Porqueras i en Quim Pla, de la Junta de l’Esbart, vàrem compartir les seves experiències durant els dos mesos en que hem viscut confinats.

La cultura popular ha estat present,  de forma ben viva i solidària. Els socis han seguit expressant el seu suport al manteniment i la continuïtat de les entitats. També, en circumstàncies tan difícils com les que varen explicar, per exemple, les escoles.

 

Les activitats, per al confinament, han mantingut la cohesió de les persones implicades en les entitats de la cultura popular a Sant Cugat. Sense poder-nos tocar i abraçar ens hem sentit a prop.

Sabem que, més d’hora que tard, ens en sortirem.  La perseverança ens acompanyarà per a tornar a gaudir participant i fent les activitats de la cultura popular.

 

 

Òmnium Cultural

 
 
Comentaris

Destaquem