Detectar i millorar el talent

"Segons Montser Barderi, la qüestió més important és que el talent l'hem de trobar entre les nostres capacitats, i llavors explotar-les i potenciar-les"

L'escriptora Montse Barderi (Premi Ramón Llull) ha estat conferenciant en el cicle de l'Aula, per parlar-nos del talent ben actual avui dia, i que l'hem de tenir en compte com a virtut present en l'espai que en diem de Gent Gran experimentada.
La qüestió més important és que aquest talent l'hem de trobar entre les nostres capacitats, i llavors explotar-les i potenciar-les. Fer-ho amb convicció i entusiasme és el millor camí i ens assenyala que: "seràs bo fent les coses que t'agrada fer". Aquí és on comença el procés de millora que requereix autoconfiança i molt d'equilibri entre ser atrevit i poruc per començar noves activitats.
També ens va adreçar una idea de reacció, perquè la Gent Gran hem de desafiar les expectatives de la Societat que aprecia molt la novetat i menys l'experiència, i que cal que tots siguem defensors d'uns valors que resumeix: la lluita per continuar actius, rebutjar el victimisme i també tot el que sembli "edatisme". Una nova frontera serà el peritat entre joventut i experiència.


Aula d'Extensió Universitària per a la GGSC
C/ Dos de Maig, 2 bis
Telf. 93 583 66 96
www.aulasantcugat.cat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem