Dia de mercats i taller gratuït de cuina de temporada

Demà dissabte 8 de juny, i per a la gent que quedi a Sant Cugat tot i el dilluns festiu, és dia de mercats!

D’una banda, a la rambla del Celler de 10 h a 20 h hi haurà Mercat de 2a mà. Perquè hi aneu a passejar, a comprar, a intercanviar... Hi ha tot de coses que busquen una segona o tercera vida. Aquest mercat, que organitzem 6 cops d’any, busca potenciar la R més important de totes per a aconseguir un món més sostenible: reutilitzar!!! Així que ja sabeu, podeu anar a passejar i trobareu totes les parades amb tot tipus de coses: roba, llibres, música, ràdios, joguines...

 

I com a bon 2n dissabte de mes (i també l’últim) de 9 h a 14 h a la plaça de Sant Pere hi teniu el Mercat de Pagès, amb tot de parades que porten productes ecològics, km0 i de temporada, sense envasos i que fan una bona olor...!

Però a més aquest dissabte no en tindrem prou amb tot això, i la xef Anna de Pablo, professora de cuina de l’Ateneu, estarà a partir de les 11.30 h al Mercat de Pagès impartint una classe de cuina de temporada gratuïta i oberta a tothom. Durant la classe podreu, a més, fer degustació de productes del mercat.
Veniu?

 

www.ateneu.cat
 

 
Comentaris

Destaquem