El curs 2019-2020 de La Unió, amb més inscrits que mai!

El temps passa volant, i si no, que ens ho preguntin als socis i sòcies de La Unió que, si bé tenim la paciència d’un sant, la inauguració de la nova seu ja és a tocar. Estem cofois i és que el curs entrant es presenta ple de novetats: noves activitats, nous projectes allotjats, nova seu…!

El setembre ja és aquí i tenim ganes d’associacionisme. Tenim ganes de cercaviles, de teatre al carrer, de trobades de puntaires, dels balls de diumenge, d’esplais els dissabtes. Les santcugatenques en tenen tantes ganes que en la primera fase d’inscripcions ja hem arribat a les més de 450 persones inscrites acumulades (és a dir: persones continuen i noves inscripcions).

 

Dades curioses de les inscripcions: el 56% són infants i joves menors d’edat, el 24% són adults d’entre 18 i 64 anys i el 20% restant, majors de 65 anys. Del total d’inscripcions, un 66% s’identifiquen com a dones i un 33% com a homes.

Si encara no us heu inscrit al nou curs, recordeu que durant la primera quinzena de setembre obrim la segona fase d’inscripcions.

Més informació a: https://teatrelaunio.cat/curs-2019-2020/

 
Comentaris

Destaquem