Eleccions a la junta directiva de La Unió

"S’ha obert el procés electoral per escollir la nova junta directiva de La Unió"

Aquest dos mil vint-i-dos s’exhaurirà el mandat de l’actual junta directiva de La Unió Santcugatenca, motiu pel qual s’ha obert el procés electoral anunciat el passat dissabte 19 de març durant l’Assemblea General de socis i sòcies i comunicat per correu a totes les persones sòcies el dilluns 4 d’abril.

El termini de presentació de candidatures per a la renovació dels òrgans de govern és obert des del passat 4 d’abril i clourà el 29 d’abril. La presentació de candidatures s’ha de fer de forma presencial i aquesta ha d’estar formada per, almenys, tres persones sòcies de l’entitat per optar als càrrecs de secretaria, tresoreria i presidència.

El 12 de maig es resoldran les candidatures presentades, les quals es votaran i ratificaran el dissabte 21 de maig a les 11 h en Assemblea General Extraordinària a la Sala Clavé.

Animem a la nostra base social a presentar-se o sumar-se a alguna candidatura per entomar els nous i il·lusionants reptes a la nova unió.

Comitè Electoral

S.C. La Unió Santcugatenca

www.teatrelaunio.cat

info@teatrelaunio.cat

93 675 20 57

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem