Enderrocar per construir

"La primera tasca és l’enderrocament de les parets assenyalades pels arquitectes"

Els Castellers de Sant Cugat van acabar l’any amb una alegria especial, atès que el passat 29 de desembre –mig any més tard de la seva sol·licitud– l’Ajuntament de la ciutat concedia l’aprovació de la llicència d’obres per fer la remodelació que cal al seu nou local social.

La primera tasca és l’enderrocament de les parets assenyalades pels arquitectes, a més del sostre del primer pis. Una feina que de ben segur traurà l’estrès a tothom que hi vulgui participar, a més de fer-lo sentir protagonista de la construcció d’una nova etapa dels Castellers de Sant Cugat.

Calen eines i materials per l’enderroc, a més de mans, braços i alegria per confirmar altre cop, que la feina en equip és el camí per a superar qualsevol entrebanc. Fins i tot en època de pandèmia i d’aturada de l’activitat castellera, els Castellers de Sant Cugat han sabut girar el mitjó en una nova il·lusió en forma de construcció del local social pels pròxims 20 anys. Ningú no s’ho voldrà perdre, oi?

Gausacs, amunt!

 

Ignasi Escamilla

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem