Fem moltes activitats

Al Centre Obert seguim amb els nostres dies plens d’activitats diferents!! El divendres passat vam anar a fer un Scape room que ens va posar a tots en tensió i que ens va ensenyar algunes coses sobre el bullying.

 

Els tallers de cuina a l’Ateneu no paren: vailets i ganàpies ens alternem els dilluns, i aquesta vegada hi ha hagut sorpreses: han vingut uns xefs, la Meri i l’Albert, i ens han ensenyat a fer farcellets de pollastre amb dàtils i curri i cookies amb M&M.

 

També hem tingut la visita del Jordi, que ens va fer un taller de risoteràpia a tots! Però l’activitat estrella d’aquests dies ha estat la sortida al Tibidabo!!! Setmanes abans ja l’estàvem preparant: ens vam mesurar per saber a quines atraccions podíem pujar, vam decidir que havíem de portar i com arribaríem fins a la porta del parc. I aquell dia va ser fantàstic!!

I sabem que malgrat el poc temps que ens queda vindran més coses... perquè aquests dies ha aparegut al centre la Caixa Màgica: és una capsa de color rosa dintre de la qual apareixen fotos de la que sembla la nostra casa de colònies i també d’una platja i unes lletres... no sabem què vol dir tot això, però té molt bona pinta!!!
 

 
Comentaris

Destaquem