Fem quadres sense saber pintar

"El 31 de març vam fer un berenar-tertúlia amb la professora Montse Cortadellas que s'ha afeccionat a fer quadres sense saber pintar"

El passat dia 31 de març vam fer un nou berenar-tertúlia, amb la professora de psicologia Montse Cortadellas, que, un cop jubilada, s’ha afeccionat a fer quadres sense saber pintar, gràcies a les teles preparades amb números i la pintura corresponent que ja ve preparada. 

Aquesta tècnica, que ja té un cert precedent en el mateix Leonardo da Vinci, va ser inventada pel nord americà Dan Robbins, cap a l’any 1950, el qual la va concebre com un entreteniment per a persones adultes. N’hi ha de diferents graus de dificultat i es poden comprar per internet entre més de 2.000 possibilitats, que inclouen reproducció de temes clàssics, paisatges, ciutats, monuments, animals, natura, etc. És una forma senzilla d’iniciar-se en l’art, de forma relaxada i alliberant l’estrès, perquè exigeix concentració i, per tant, la desconnexió dels problemes diaris. Únicament es necessita paciència, mètode, temps i un bon pols. Els resultats són magnífics i val la pena provar-ho. 

Llar d’Avis de Sant Cugat 

Carrer Valldoreix, 9
 

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem