Final de trimestre a Can Llobet

"Aquest trimestre ha sigut emocionant i intens, tenim moltes ganes de començar el tercer trimestre i veure tot el que ens depararà"

Un cop més, tanquem el segon trimestre per donar-li la benvinguda a les esperades vacances de setmana santa. Si fem una mirada enrere, aquest trimestre ha donat per molt. 

Des del centre obert, hem aprofitat per començar el projecte d’emocions, on fins ara, hem treballat emocions com la calma, la tristesa, la por i l’alegria. Aprofitant que un cop més va ser 8 de març, vam fer diferents activitats de gènere com per exemple, la dona de la meva vida, on el grup de petits van poder dedicar unes paraules a les seves mares. 

Per altre costat, seguim avançant amb la festa dels 15 anys del centre. Hem començat a muntar l’espectacle i tenim moltes ganes de poder ensenyar-ho. Continuant amb la línia dels projectes artístics, el grup de grans segueix treballant amb la seva pel·lícula mentre que el grup de petits estan acabant el que serà el conte de Wanna, un poble que necessita l’ajuda de cinc nois per aconseguir trobar la meitat d’una pedra.

Aquest trimestre ha sigut emocionant i intens. Tenim moltes ganes de començar el tercer trimestre i veure tot el que ens depararà. Esperem que passeu unes molt bones vacances i agafeu l’energia necessària per acabar el curs!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem