Formació (2). La Metodologia

"La Metodologia ajuda els/les entrenadors/es a treballar"

Al SantCu quan parlem de formació ho fem com a un principi necessari per assolir les aptituds complertes com a esportistes de tots/es els/les nostres jugadors/es.

Ja fa moltes temporades que l’Àrea Esportiva, a banda de les titulacions aportades pels  entrenadors, treballa perquè tinguin també una formació continuada que els acompanyi durant tota la seva estada al club.

Aquesta vital “formació de formadors” és la Metodologia i està encomanada directament a l’Oriol Alcázar i l’Àlex Rodríguez, primer i segon entrenadors del nostre equip Sènior. Són els responsables de transmetre els mètodes necessaris perquè els coneixements arribin correctament i endreçats als jugadors.

L’Àlex Rodríguez és el responsable de la metodologia a les primeres etapes del Futbol Base, l’anomenat futbol-7. L’Oriol Alcázar es fa càrrec de la segona etapa o futbol-11.

La Metodologia ajuda els/les entrenadors/es a treballar: Com entrenar? Preparar correctament les sessions, des dels microcicles a una setmana sencera. Què entrenar? Recolzaments, atacs, ... i, sobretot, Com fer-ho?  Els conceptes del joc, les consignes. 

 

Som Vermell-i-Negres, Som el Sant Cugat!

Twitter: @SantCugatFC

Instagram: @SantCugatFC

Web: santcu.cat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem