Formació, un pilar bàsic pel SantCu (1)

"Les àrees de psicologia, fisioteràpia, nutrició i metodologia ens diferencien com a club pioner en oferir una àmplia formació integral"

Des de l’Àrea Esportiva del Sant Cugat FC es dissenyen i s’organitzen les diferents actuacions  formatives per acompanyar els/les nostres futbolistes al llarg del seu procés d’aprenentatge dins el club.

Ja a les obres d’ampliació de les instal·lacions del Tubau, vam tenir l’encert de renunciar a un vestidor a canvi d’una Sala de Formació pròpia que porta el nom d’Àlex Barberà, president  honorari i cofundador de l’Escola de Futbol Base. Aquí és on impartim totes les sessions de formació.

Per nosaltres, la pràctica d’un esport d’equip com el futbol, és part essencial en el procés de socialització dels nostres futbolistes. Volem que els aporti una sèrie de coneixements i eines esportives que també seran experiències per viure en societat.

Així els transmetem les aptituds i valors dins l’esport que els ajuden en el seu desenvolupament global com a persones. Per això aprofitem les diferents formacions continuades als entrenadors i dels entrenadors com a corretja de transmissió dels coneixements.

Les àrees de psicologia, fisioteràpia, nutrició i metodologia ens diferencien com a club pioner en oferir una àmplia formació integral.

 

Som Vermell-i-Negres, Som el Sant Cugat!

Twitter: @SantCugatFC

Instagram: @SantCugatFC

Web: santcu.cat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem