El futbol femení de moda a NAISE

Chloe va eclipsar a l'equip en el seu debut com la primera nena que juga al Naise

El partit de l’Aleví el passat cap de setmana va quedar eclipsat a causa del debut de la Chloe, primera nena que juga a NAISE en els cinc anys de l’acadèmia. La Chloe forma part de l’equip Aleví des del principi de temporada. Esperem tenir més nenes interessades a jugar a futbol amb nosaltres. El futbol femení és futur!
El Cadet “B” ha tingut un començament de lliga esplèndid amb tres victòries de tres possibles.
L’equip del Cadet “B” és un equip jove, el qual està compost per la majoria de l’Infantil de Primera Divisió de la temporada passada, més alguns jugadors que ja tenen experiència en la categoria Cadet. La suma dels dos factors està donant un resultat molt positiu tant en joc com en resultats. Els tres primers partits de lliga han finalitzat amb victòria els tres. Amb 12 gols a favor i 2 en contra, l’equip se situa a la primera posició de la lliga en solitari.
No serà un campionat fàcil, hi ha equips que lluitaran per estar a les posicions capdavanteres. Aquesta jornada, els d’Arturo Guirao i Joan Estévez han guanyat davant el Rubí per 5-0. Els golejadors del partit han estat en Juan Carlos, l’Iker i l’Alex amb dos gols, el qual suma un total de 8 gols en tres partits. L’equip està treballant de valent per continuar tenint bons resultats.
Fem futbol, fem valors.

 
 
 
 
Comentaris

Destaquem