Greta Iandoli: 'Com porto el confinament?'

"Espero poder tornar a entrenar i competir al més aviat possible"

Aquests dies de confinament m’estan avorrint molt, perquè jo sóc una nena molt moguda i necessito moure’m, també trobo a faltar els meus amics tant com els de l’escola com les de gimnàstica.

Jo formo part del Club Artística sant Cugat des de fa 5 anys i normalment entreno 3 dies a la setmana, això no ha sigut possible d’ençà que ha començat el confinament i ho trobo molt a faltar. Enyoro entrenar amb algú que m’anima i que em digui el que haig de fer per millorar i també les meves amigues amb les quals sempre em ric.

Em fa molta ràbia que, encara que tingui molt temps lliure, no puc fer el que més m’agrada que és la gimnàstica i gaudir com abans.

 

Per sort fem entrenaments virtuals, ens connectem totes a un horari i entrenem amb la nostra entrenadora que ens mira i ens corregeix  gràcies a això puc seguir fent el que m’agrada.

M’agradaria poder fer també tots els aparells perquè és el que més trobo a faltar, però sé que si segueixo entrenant podré tornar a fer els exercicis  dels aparells sense cap problema.

Una altra cosa que trobo molt a faltar són les competicions: la sensació del moment en el qual estàs a pista, els nervis de quan et toca fer algun aparell i sobretot la felicitat de quan acabes una competició amb tota la satisfacció del món.

 

Espero poder tornar a entrenar i competir al més aviat possible.

 

Greta Iandoli

 
 
Comentaris

Destaquem