Il·lustres anòmims: Joan Mata

És el soci número 10 de la unió i escollit president de l'entitat el 2001, ara es el cap de control de la marxa infantil i membre implicat de l'entitat

Assenyat, respectuòs, valent, compromès, actiu, familiar, lluitador. El 5 de febrer de 1948 va néixer el santcugatenc Joan Mata, soci número 10 de La Unió, qui fou escollit president de l’entitat el 2001.

Va començar a treballar amb 14 anys en un petit taller de Barcelona, tot compaginant la feina amb els estudis de pèrit industrial. Als 20 anys va acabar el servei militar i un any més tard començà a treballar com a tècnic a l’empresa Aiscondel de Cerdanyola -ja desapareguda-. Aquell mateix any es va matricular a l’Escola d’Enginyers Industrials de Barcelona, acabant els estudis l’any 1976.

El 1973 es va casar amb Montserrat Barberà, amb qui són pares de dues filles, la Montserrat i la Núria. Sis anys més tard va entrar a treballar com a Director de fàbrica a l’empresa Starlar i desprès a Dorgraf, a on es es va jubilar l’any 2013.

Va ser president de La Unió i polític durant els primers anys de la democràcia,  candidat per “Independents per Sant Cugat”, partit anomenat la “candidatura de les entitats”.

 

Abans de complir 20 anys ja era soci de La Unió i del Club Muntanyenc. Prèviament ja formava part del “Club Amics de Tothom” i “Cineclub” del Casal Parroquial.

Actualment segueix col.laborant com a cap de control de la marxa infantil i segueix essent un dels membres més implicats de la nostra entitat.

 

La Unió Santcugatenca

Casa de Cultura

 

C. de Castellví 8, St. Cugat del Vallès

93 675 20 57

comunicacio@teatrelaunio.cat

@launiosc

 
 
Comentaris

Destaquem