Les principals novetats del curs 2019-2020

Les seccions de La Unió són un viver d’idees i de projectes en clau associativa que, en els darrers anys, han consolidat la seva activitat en el si de l’entitat.

Durant el curs passat s’han anat gestant dos nous projectes, els quals han pres forma a poc a poc. L’un és el nou grup de gralles i de timbals dels Bastoners de Sant Cugat.

 

Durant molts anys, els Bastoners han estat acompanyats pel grup de grallers La Mar Sonada de Palamós, als quals devem molts dels èxits i de les alegries. Arran de la inquietud de disposar d’un grup propi, el curs passat es va engegar una escola de gralles i de timbals.

De la motivació i entrega dels nous alumnes, enguany ja hem pogut veure en tres ocasions l’estrena de les gralles i timbals dels Bastoners de Sant Cugat, i amb molt bona recepció. El grup és obert a noves incorporacions.

L’altra iniciativa que s’incorpora a les activitats de l’entitat, serà l’inici de classes de teatre musical pels Tallers de Teatre de Sílvia Servan. La voluntat és poder consolidar un apartat de teatre musical amb el mateix format d’èxit dels grups de teatre actuals.

Les inscripcions de teatre musical ja són obertes.

Per a més informació, podeu visitar el web www.teatrelaunio.cat.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?