Més que un partit

"El DSV Club Voleibol Sant Cugat va tenir l'honor de ser convidat pel seu homònim de Sant Just Desvern amb motiu del seu trentè aniversari"

El passat dissabte 28 de maig el DSV Club Voleibol Sant Cugat va tenir l'honor de ser convidat pel seu homònim de Sant Just Desvern amb motiu del seu trentè aniversari. Fins aquí, podria semblar un formal comunicat de premsa de caràcter institucional emès per qualsevol de les dues institucions, però la trobada va anar molt més enllà d'aquest tipus de convencionalismes. Tot aprofitant aquest esdeveniment, la gent de Sant Junt va tenir la idea d'organitzar un partit amistós entre els primers equips d'ambdós Clubs amb un enfocament solidari: la lluita contra el Càncer de Mama i Ginecològic. Tots els assistents van aportar la mòdica quantitat de cinc euros per entrar al Pavelló de Bonaigua que foren destinats al programa de prevenció "Dona-Esport-Càncer", tot fruint d'un dels millors voleibols que el dia d'avui hi ha arreu del territori. Ben segur que per les nostres noies, un combinat dels equips punters que el dia d'avui competeixen a la part alta de la classificació de les màximes categories del Voleibol estatal, ha estat "MÉS QUE UN PARTIT".

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem