Nous cursos fruit de la col·laboració entre L’Ateneu i el Museu del Còmic

14 cursos d’Art i Treballs Manuals que s’impartiran en les seves instal·lacions, al carrer Castillejos 52

A l’Ateneu de Sant Cugat no deixem de generar lligams amb entitats i associacions de la ciutat. Aquest trimestre presentem la nova col·laboració amb el Museu del Còmic, amb qui oferirem 14 cursos d’Art i Treballs Manuals que s’impartiran en les seves instal·lacions, al carrer Castillejos 52.

 

Tot i que les inscripcions començaran el 4 de setembre, ja pots consultar a www.ateneu.cat els horaris i la descripció de cada curs per acabar de decidir-te entre estudiar còmic, manga, dibuix, il·lustració, il·lustració digital, disseny de personatges o manualitats. Tindrem cursos per a adults, infants i joves amb un professorat d’altíssim nivell.

Pels que no el coneixeu, el Museu del Còmic va ser inaugurat l’any 2019 al centre de Sant Cugat i es tracta del primer Museu d’àmbit nacional dedicat del tot a l’univers del Còmic i la il·lustració. El Museu proposa un recorregut per la història dels còmics i els seus protagonistes amb dibuixos originals i un arxiu de prop de 30.000 unitats. Ara també podràs aprendre a les seves instal·lacions amb la col·laboració de l’Ateneu!

 
Comentaris

Destaquem