Nova Delhi: mil històries

'Avui Delhi és una amalgama d’identitats que vénen de tots els estats de l’Índia i també de països veïns per conflictes'

Ha estat a l’Aula el Sr. Enric Donate, especialista en l’Índia, on va viure més de 5 anys. Parlar de la Nova Delhi, capital de l’Índia, és mirar els canvis que ha patit aquell país. Trobem antecedents històrics de la capitalitat amb els musulmans el 1197 i que després passà per incerteses com: la colonització dels anglesos que li tornen la capitalitat el 1927, la partició del país i la seva independència, són sotracs que influeixen en l’arribada de milions de persones que li donen diversitat de classes i orígens geogràfics.

Avui Delhi és una amalgama d’identitats que vénen de tots els estats de l’Índia i també de països veïns per conflictes com: Partició de l’Índia i Pakistan, ocupació del Tibet per Xina, guerres del Cashmir, etc.

Delhi és una gran diversitat de races, religions, idiomes (25 llengües oficials). Tot influeix i condiciona la societat i la convivència, on els barris no barregen la gent per les seves castes, religió o origen. 20 milions d’habitants que són lluny de constituir un sol poble.

Aula d’Extensió Universitària per a la GGSC

C/ Dos de Maig, 2 bis

Telf. 93 583 66 96

www.aulasantcugat.cat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem