Nova pròrroga i mesures per fer front a la suspensió de l’activitat!

"Mentre duri la suspensió de la presencialitat no es cobraran quotes d’activitat"

L’inici de l’activitat presencial es posposa fins al 25 de gener, atesa la pròrroga de les mesures anunciades a la RESOLUCIÓ SLT/67/2021, de 16 de gener.

Així mateix, és molt probable que la represa sigui lenta i que no puguem recuperar la presencialitat fins més enllà del febrer, pel que demanem als socis i les sòcies que estigueu atentes als canals interns de les vostres seccions.

Des de l’entitat estem estudiant opcions per fer front a una tornada segura i estem estudiant alternatives amb les seccions en cas que la tornada s’allargui més de l’esperat.

 

Mentre duri la suspensió de la presencialitat no es cobraran quotes d’activitat, sent conscients de les afectacions i els estralls que suposa aquesta pandèmia.

Finalment, volem aprofitar aquest espai per acomiadar-nos del secretari de La Unió, en Carles Mayol, i donar-li moltes gràcies per tota la feina feta. Molts èxits en la nova etapa!

Us recordem que al web www.teatrelaunio.cat trobareu tota la informació actualitzada sobre les afectacions del CoVID-19.

Salut, cultura i associacionisme!

La Unió Santcugatenca

 
Comentaris

Destaquem