Nova temporada del cicle Òpera entre copes

"Avui us convidem a gaudir de la nova temporada del cicle Òpera entre copes"

Avui us convidem a gaudir de la nova temporada del cicle Òpera entre copes, que tindrà lloc un dimarts al mes a les 19 h a la sala d’actes de l’Ateneu Santcugatenc. De la mà del tenor Marc Sala, de l’associació AprÒpera, aprofundirem en les obres que es realitzaran al Liceu aquesta temporada mentre tastem una copa de vi del celler Albet i Noya.

Ara pots comprar l’abonament per les 4 sessions o bé l’entrada per a cada sessió. Els títols i les dates que ens proposa AprÒpera aquest primer trimestre són:

· 27 de setembre – Conversa amb Josep Maria Busquets, autor del llibre “El meu Liceu abans del foc” on relata la seva experiència com administrador general del Teatre del Liceu entre 1985 i 1992.

· 25 d’octubre – Il trittico, de G. Puccini

· 22 de novembre – Il trovatore, de G Verdi

· 20 de desembre – Tosca, de G. Puccini

El preu per sessió són 9€ (7€ per a sòcies i socis de l’Ateneu i d’Apròpera) i inclou una copa de vi, patrocini del celler Albet i Noya. Recordeu que les places són limitades.

220901 Opera entre copes   Laura Torres Gandía

Ateneu Santcugatenc – Centre Cívic Sant Cugat

Avinguda de Gràcia, 16 - 936 745 195

www.ateneu.cat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem