Obrim les inscripcions per a les activitats d’estiu!

'Pels enamorats del teatre podreu gaudir dels casals d’estiu i les colònies per a infants i joves, i els intensius de teatre per a adults'

A partir del dilluns 3 de maig obrirem les inscripcions per a les activitats d’estiu del 2021, que enguany començaran el 30 de juny i s’allargaran durant tot el mes de juliol.

Pels enamorats del teatre podreu gaudir dels casals d’estiu i les colònies per a infants i joves, i els intensius de teatre per a adults. 

Els casals seran de dilluns a divendres de 9 a 14 h i estaran repartits en tres torns: del 30 de juny al 3 de juliol, del 5 al 16 de juliol i del 19 al 30 de juliol. Les colònies per a infants i joves seran del 5 al 13 de juliol. Els intensius de teatre els farem els dilluns i els dimecres de 19 a 21 h del 5 al 30 de juliol.

A més a més, del 13 al 23 de juliol podreu gaudir dels campaments per a infants i joves amb l’Esplai Pica-Roca, una experiència de lleure educatiu per connectar amb la natura, els companys i carregar les piles.

 

Les inscripcions per a socis començaran el 3 de maig i s’obriran per a tothom a partir del 10 de maig. Podeu consultar els preus, dates, ubicacions i tota la informació relativa al web www.teatrelaunio.cat/activitats-estiu-2021/.

 

Carles Angaril

Comunicació i gestió cultural

S.C. La Unió Santcugatenca

www.teatrelaunio.cat

comunicacio@teatrelaunio.cat

93 675 20 57

 
Comentaris

Destaquem