L’opinió dels socis: No podem permetre que un problema faci desaparèixer La Unió!

"Ara ens trobem amb una situació incomprensible: un problema administratiu pot fer desaparèixer la Unió"

Un dels pilars de la nostra identitat com a poble és un teixit associatiu que ens enriqueix com a persones i com a catalans. A Sant Cugat, entitats com La Unió en són un pilar fonamental. Molta gent del poble hi té algun vincle a través d’amics o familiars que d’una forma o altra hi han compartit experiències.

 

Amb l’ajut de l’Ajuntament tenim un nou edifici construït sobre la vella seu, que serà un referent i un pol d’atracció per a un futur brillant.

Però ara ens trobem amb una situació incomprensible: un problema administratiu pot fer desaparèixer la Unió tal i com és ara!

Si es va firmar un acord amb l’Ajuntament i ara resulta que no és vàlid, es desfà l’acord i se’n fa un altre. Segur que el consistori (que té la paella pel mànec ) no vol perjudicar La Unió, així que superem les dificultats administratives i trobem una solució. Un acord on es mantingui l’autonomia, el patrimoni i les condicions essencials que ja es van firmar. Qualsevol altra cosa ens empenyerà a sortir al carrer acompanyats d’un teixit associatiu molt sensibilitzat.

 
Comentaris

Destaquem