La pedrera del Sant Cugat FC, al poder

'Llàgrimes familiars i també al vestidor, coneixedors del patiment i treball que hi ha darrere d’aquest gol'

Corria el minut 76 de partit del primer equip masculí al Tubau. Empat a 4 al marcador. Oriol Alcázar feia un canvi. A un costat, preparat per saltar a la gespa Guillem Benet, home de sang vermell-i-negra, que tornava als terrenys de joc 11 mesos després d’una lesió de genoll. Un minut després, Benet desfermava la bogeria a la grada marcant el 5-4 que acabaria sent definitiu. Llàgrimes familiars i també al vestidor, coneixedors del patiment i treball que hi ha darrere d’aquest gol.

Més info: El Sant Cugat FC surt victoriós en un part boig que ha comptat amb 9 gols

Aquesta setmana, tres futbolistes de la base del SantCu han entrenat amb la Selecció Catalana sub16 i sub14 respectivament. El Juvenil A masculí ha reviscut i encadena 3 victòries consecutives. El Cadet A torna a ser 4rt a Divisió d’Honor i el Juvenil B femení es manté invicte i amb una dinàmica espectacular, liderant el seu grup de Segona Divisió amb 4 punts d’avantatge. La pedrera santcugatenca té cada dia més força. La feina dels entrenaments setmanals, ara que l’hivern de veritat ha arribat al Tubau, més transcendent que mai.

Som Vermell-i-Negres, Som el Sant Cugat!

Twitter: @SantCugatFC

Instagram: @SantCugatFC

Web: santcu.cat