Preparat el nou curs 2019-20 de l'Aula d'Extensió Universitària

L’Aula d’Extensió Universitària, tutelada per la Universitat Autònoma de Barcelona, és una associació privada, sense ànim de lucre, adreçada i oberta a totes les persones majors de 55 anys amb interès per a nous coneixements i amistats. “Fer-se gran no és més que el resultat de madurar, comprendre i assolir saviesa”.

Amb la mateixa il·lusió de sempre, esperem comptar amb la participació activa, tant dels socis que ja en són, com, especialment, de totes aquelles persones que vulguin incorporar-se al nostre projecte sociocultural.

Convençuts que esdevindran del vostre interès, ja tenim preparades les més de 35 activitats, en diferents àmbits i temàtiques, del primer trimestre 19-20: conferències, tertúlies, seminaris, formació en TIC, grups de lectura, vivències, visites i viatges culturals, etc. Us invitem, doncs, a compartir junts el nou curs, el dinovè.

 

Per a totes les persones que no ho han formalitzat al juny o al juliol, des de primers de setembre, s’ha obert de nou el període d’inscripcions per al curs 2019-20, a les nostres oficines o bé contactant per telèfon. També trobareu àmplia informació a Facebook, a Instagram, o visitant la nostra web.

Aula d’Extensió Universitària GGSC

C/ Dos de maig, 2 bis

Tel. 93 583 66 96

www.aulasantcugat.cat

 
Comentaris

Destaquem