Recuperem els balls per a la gent gran!

"Amb una tradició de més de cent anys a la nostra ciutat com a secció de La Unió"

El passat dimecres 14 de setembre vam anunciar l’esperada tornada dels balls per a la gent gran, en una roda de premsa conjunta entre els precursors d’aquesta recuperació: l’Ajuntament, la Taula de la Gent Gran i La Unió.

Amb una tradició de més de cent anys a la nostra ciutat com a secció de La Unió, els balls són un espai de lleure i socialització necessari i fortament demandat, sinònim de salut mental, social i física.

Durant el curs passat, van ser moltes les persones que van mostrar interès i van demandar-ne la recuperació, perduda durant la pandèmia. Una oportunitat per a replantejar l’activitat i debatre el format, tot convertint-lo en un nou servei públic completament inclusiu i que reconegui a tota la diversitat del col·lectiu.

La nova temporada comptarà amb deu sessions gratuïtes programades fins al juny -un diumenge al mes-, en horari de 19 a 21 h.

L’esperada tornada serà el diumenge 25 de setembre a La Unió, amb el ball inaugural. Reserveu la vostra entrada trucant al 93 565 70 95.

cartell ball gent gran Carles Angaril Pellicer

Carles Angaril

Comunicació i gestió cultural

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem