Els reptes dels Gausacs del 2021

Tenir una "temporada en blanc" suposa el preparament de la temporada vinent, amb la volta de manera gradual a la nova normalitat

En aquesta època de l’any, hauríem d’estar parlant de les actuacions de Sant Ponç, de com encaren els Gausacs les actuacions abans de la Festa Major, de si les sensacions són bones de cara als objectius finals de la temporada... Però enguany les coses són molt diferents.

 

Perquè, tot i que alguns encara mantenen esperances de fer castells a finals d’any, el balanç risc-benefici creiem que més aviat estarà decantat cap al risc i que malgrat que es donin els condicionants adequats, som de l’opinió de deixar que es faci net. Al cap i a la fi, tots els qui estimem aquesta expressió de cultura popular volem que els castells ens sobrevisquin. Tenim molts anys al davant per fer castells. Què representa una temporada en blanc en la història dels castells? Així doncs, creiem que farem bé d’anar preparant la temporada vinent, d’identificar quins són els majors reptes i com podem treballar-los perquè l’any 2021 sigui alguna cosa més que una tornada gradual a la nova normalitat post-COVID-19.

 

Gausacs, amunt!

Raül, només et correspon la llibertat!

 

 
 
Comentaris

Destaquem