Setembre a l’Ateneu

L'Ateneu santcugatenc presenta els cursos dels pròxims mesos

S’acaben les vacances a l’Ateneu i tornem amb novetats, formació, programació cultural i propostes diverses. A partir del dia 4 ja et podràs inscriure als cursos trimestrals que comencen el 28, però si vols iniciar abans l’activitat, dona un cop d’ull al programa de cursos de setembre. Encara queden places per a les propostes en línia o presencials per fer ioga, ioga salut, exercici terapèutic, Pilates o Manipulador d’Aliments.

 

El programa de tardor complet el trobaràs a la nostra web, i com a principal novetat anunciem la col·laboració amb el Museu del Còmic, que ens permetrà oferir conjuntament cursos d’il·lustració, dibuix i disseny per a infants, joves i adults a les seves instal·lacions.
Les distàncies de seguretat i d’higiene estan garantides als cursos presencials, que han hagut de reduir l’aforament. En el cas dels cursos en línia seran personalitzats i exclusius per als alumnes inscrits i es faran mitjançant una plataforma digital docent!

A més, us recordem que aquest dissabte 29 pots fer una compra sostenible, ecològica i de proximitat al Mercat de Pagès que organitza l’Ecoateneu a la plaça de Sant Pere!

 
Comentaris

Destaquem