Ja hi tornem a ser

"Hi ha neguit atès que per a finals de gener està prevista l’actuació multitudinària de les Decennals de la Candela de Valls i les colles no estan en condicions d’assajar"

Es diu que l’ésser humà és l’únic animal que ensopega dos cops amb la mateixa pedra. Però tinc la sensació que, si aquesta persona és castellera, ensopegarà més cops.

Quan a l’inici de les festes de Nadal la taxa d’incidència a 7 dies estava al voltant dels 1.000 casos per cada 100.000 habitants, la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, assessorada per un grup de professionals de la salut i epidemiòlegs castellers, va recomanar suspendre els assaigs fins després de festes per reduir el risc de contagi.

Un cop superades les festes nadalenques, hi ha neguit atès que per a finals de gener està prevista l’actuació multitudinària de les Decennals de la Candela de Valls i les colles no estan en condicions d’assajar.

Actualment, amb una taxa d’incidència al voltant dels 2.000 casos, el Pla sectorial de Cultura que permetia assajar sense límit de persones no ha variat i hi ha veus que reclamen poder tornar a l’activitat.

Però, voleu dir que hem de posar al davant la legislació respecte al sentit comú?

Gausacs, amunt!

 

Ignasi Escamilla

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem