Les activitats de teatre que ofereix La Unió per treballar les habilitats personals

La Unió santcugatenca ofereix activitats de teatre per intentar treballar les habilitats personals de cada persona

Aquestes són algunes de les habilitats més esteses al s. XXI. També són algunes de les moltes disciplines que intentem treballar d’una forma dinàmica i participativa als grups d’adults dels Tallers de Teatre Sílvia Servan.
Creiem que a través del teatre ens podem empoderar. A través del treball escènic, o de la creativitat desenvolupem eines que ens faran més autònoms, més lliures.
I si no havíeu pensat mai a fer teatre és perquè el desconeixeu. Tots portem una motxilla de dubtes i els tallers de teatre per a adults són un espai idoni per començar a descarregar-la. No cal tenir experiència prèvia.
Els tallers consten de grups reduïts de fins a 10 persones, de 2 hores setmanals i cada grup s’especialitza en unes habilitats concretes i en un tipus d’expressió teatral.
Teatre de treball textual, teatre de nova creació, teatre de treball actoral... De dilluns a dimecres podeu escollir el grup que més us convingui.
Si voleu saber-ne més, consulteu el web http://www.tallersdeteatre.org/cursos-anuals i truqueu-nos al 93 675 20 57. I recordeu, durant l’octubre tindreu una classe de gratuïta.

 

 
 
 
 
Comentaris

Destaquem