El Tren de la Fundació

"Fa ja uns quants anys que disposem d'un tren amb el qual ens desplacem per les instal·lacions del Recinte Flor de Maig"

Fa ja uns quants anys que disposem d'un tren amb el qual ens desplacem per les instal·lacions del Recinte Flor de Maig i del que gaudim tant els usuaris, treballadors, les visites, les famílies, els nens del Casal d'Estiu...
Així que quan els usuaris tenen activitat en els diferents espais com poden ser la piscina, el pavelló, o ara mateix, La Feria de Abril... poden fer còmodament els trasllats. Durant el trajecte es pot gaudir del paisatge espectacular que ens dona la serra de Collserola. Les persones que viuen a Catalònia ho viuen com una activitat per si mateixa.
Es posa en marxa de 10:15h a 17:30h, fa un recorregut d'1,8 km i es fan uns 20 viatges diaris, desplaça a més de 400 persones al dia.
Al Nadal, el decorem i preparem per baixar al poble de Cerdanyola i participar en la Cavalcada dels Reis Mags, ja que les persones que viuen a Catalònia Fundació Creactiva són les encarregades de repartir els caramels i fer de patges reials.
També fem sortides a Can Coll, on ens podem quedar a passar l'estona i fer un tomb per més tard tornar a Catalònia....

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem