Valldoreix i curiositats

Castellers de Sant Cugat van ser fidels a la seva cita amb la Festa Major de Valldoreix

El passat 18 de setembre, els Castellers de Sant Cugat van ser fidels a la seva cita amb la Festa Major de Valldoreix, on van completar una bona actuació amb algunes ombres.

Els de la camisa verd Collserola van descarregar a la primera ronda el cinquè 4 de 8 de la temporada. Valldoreix ha vist castells de vuit dels Gausacs ininterrompudament des del 2011, un fet del qual només pot presumir la Festa Major de Sant Cugat.

A la segona ronda, als santcugatencs els va caure el 2 de 7 amb l’aixecador col·locat, un fet que no els passava des del 2008. L’última caiguda d’aquest castell va ser quan el van carregar el 2014. Des d’aleshores, s’havia descarregat en 60 ocasions consecutives.

Van finalitzar l’actuació descarregant el 5 de 7 i el 3 de 7, les dues construccions que més cops han descarregat en l’actual temporada.

El Concurs de Castells de Tarragona és el pròxim 1 d’octubre. Caldrà fer uns bons assaigs previs per acabar de consolidar les estructures que volen portar a plaça i fer-hi un bon paper.

Gausacs, amunt!

 

Ignasi Escamilla

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem