Amics de la UNESCO: 'I la vida continúa…i continuará'

Gràcies a la tecnologia, sobre tot en l'àmbit mèdic, moltes persones han pogut recuperar la seva vida amb normalitat

L’ésser humà és per naturalesa una espècie social, que no pot viure plenament aïllat, Si la societat evoluciona ell s’adapta, evoluciona constantment i supera les noves situacions, potser lentes, però radicals.

La tecnologia ens permet, sobre tot ara ja, en l’àmbit mèdic, que moltes persones puguin recuperar la seva vida amb normalitat, gràcies a les pròtesis, els nous medicaments, les vacunes... han allargat l’esperança de vida. I les noves tecnologies ens facilitaran les tasques de la vida. Ara tenim un nou repte, que de ben segur no trigaran tots els científics junts, amb l’ajut i recolzament de tots nosaltres, a combatre aquest maleït virus. Sí, la vida anirà canviant , però els humans s’adaptaran i sobreviuran com han fet sempre des del principi de la nostra existència. El que és molt important, ara, és viure plenament el temps  que ocupem dins de la nostra història!

 

Torna la vida i torna la dignitat i la força! _Miquel Martí i Pol.

Esperem la nostra retrobada amb il·lusió, a L’Arxiu Nacional de Catalunya, el mes d’OCTUBRE, en un nou curs, estimats amics! FINS AVIAT!

 

 

CUIDEU-VOS MOLT!!!

 

Amics de la Unesco

 
 
Comentaris

Destaquem