Voluntaris i voluntàries

'Són aquestes persones que estan disposades a cedir una mica o un molt del seu temps a canvi de sentir la satisfacció d’haver ajudat desinteressadament'

Avui parlarem de quelcom fonamental per a Oxfam Intermón: els voluntaris i les voluntàries. Són aquestes persones que estan disposades a cedir una mica o un molt del seu temps a canvi de sentir la satisfacció d’haver ajudat desinteressadament, que fan que la roda de les Entitats rodi cap a un món més generós i més humà. Cada vegada més n’hi ha en tots els àmbits: jurídics, mèdics, de comunicació, i, per descomptat, els que treballen a peu de carrer en contacte amb la dura realitat de les desigualtats.

Oxfam Intermón també se sosté per aquestes persones generoses que donen i no esperen rebre, difonent i ajudant a les problemàtiques socials a escala mundial, els conflictes en les comunitats afectades per la lluita contra la fam, la guerra, la malaltia i la mort, i les diferències entre classes, sexes i races. En un nivell més “santcugatenc”, s’està fent per part del nostre voluntariat una labor àrdua i gratificant, concretada, entre altres, en esdeveniments de sensibilització, captació de fons i el nostre estimat Comerç Just.

 

Convido als lectors a què ens visitin i s’animin a col·laborar. Estendre una mà a qui ho necessita és impagable.

Comitè Oxfam Intermón Sant Cugat

Visita’ns a les xarxes @oxfamintermon ó a la web del comitè www.intermonoxfam.santcugatentitats.net

 
Comentaris

Destaquem