Bon Any!

Santcugatenc/a, si necessites ajuda, informació o assessorament sobre qualsevol malaltia neurològica, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres

MOLT BON ANY! Un any més seguim estant presents a la ciutat de Sant Cugat i malgrat la crisi sanitària que estem vivint i la incertesa que ens genera encetem un nou any amb nous propòsits, nous reptes i il·lusions.

L'AVAN (Associació del Vallès Amics de la Neurologia) ja fa tretze anys que és present a la ciutat. El nostre objectiu se centra a estar a disposició de tota la ciutadania que, a causa d'alguna malaltia neurològica, precisin realitzar neurorehabilitació, tallers de memòria, suport psicològic o estimulació cognitiva.

Des de l'entitat oferim un tracte centrat en la persona amb plans terapèutics fets a mida en funció de les necessitats concretes. Tanmateix, oferim suport i assessorament per a les famílies i cuidadors.

Disposem d'un equip de professionals (fisioterapeuta, terapeuta ocupacional, neuropsicòloga, psicòloga, treballadora social i logopeda) especialitzats en l'àmbit de la neurologia, que us ajudaran a fer el dia a dia més fàcil, valorar l'evolució de la malaltia i donar-vos estratègies per poder afrontar el dia a dia malgrat les vostres dificultats.

A l'Avan vetllem per millorar la qualitat de vida de persones amb malalties neurològiques i amb trastorns de neurodesenvolupament. Podeu trobar-nos a la Casa de la Cultura 935891389, al web:  www.avan.cat o al correu electrònic: santcugat@avan.cat

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem