Mantenir el cervell actiu

Entrenar les nostres capacitats cognitives reforça les connexions entre les diverses àrees cerebrals i això incideix de manera favorable en el nostre dia a dia

A mesura que passen els anys, el nostre cos envelleix. Per tant, és lògic notar canvis, com, per exemple, menys agilitat mental i física. No obstant això, és essencial que tinguem cura del nostre organisme per tal que puguem viure amb una bona qualitat de vida.

En aquest sentit, és imprescindible que tinguem en compte al nostre cervell quan pensem en la nostra salut. Per tant, com podem mantenir el cervell actiu?

De manera més indirecta, provant noves experiències, divertint-nos, reduint els moments d'estrès, cultivant hàbits saludables (dormir bé, alimentació adequada, reduir tòxics...), etc. I de forma més específica: entrenant les nostres capacitats cognitives.

Sovint la memòria és la capacitat a la qual atorguem més rellevància, però realment totes són igualment importants, especialment perquè estan interaccionant entre elles constantment. Per això és interessant estimular-les totes: el llenguatge, les agnòsies, les pràxies, l'atenció, l'orientació, les funcions executives, el processament del càlcul i, com ja hem dit, la memòria.

A l'AFA VO oferim tallers de memòria per entrenar la teva ment! Per a més informació o per conèixer els nostres serveis contacta amb nosaltres: 656671227.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem