Maquillatge d’hivern

Una època d'inspiració pel món de la moda i la cosmètica

L’hivern és increïblement inspirador per al món de la moda i de la cosmètica. Aquesta estació ens proposa un repte: combinar, sense excessos, totes les possibilitats que ofereix l’estètica per sobreviure a les baixes temperatures amb una bona ‘cara’ i un look (calentet) però d’infart. Però... com ens maquillem a l’hivern? N’hi ha prou amb canviar els tons càlids pels freds?

  • Pell hidratada

En qualsevol època de l’any, és fonamental garantir la dosi d’hidratació i nutrició que necessita el cutis. A l’hivern, amb les baixes temperatures i les ratxes de fred, la pell del rostre pateix i cal cuidar-la. A més, no us oblideu que una bona crema hidratant assegura una major resistència del maquillatge al pas del temps i a les agressions externes. Per això és essencial aplicar cosmètics hidratants.

  • Combatre la pal·lidesa

Fa mesos que el bru de la nostra pell es va perdre, però això no significa que hàgim de conformar-nos a tenir un rostre pàl·lid. La combinació mesurada de cosmètics ens farà lluir una bona cara, sense semblar un fantasma i sense crear una màscara de bronzejat. Ara sabem que utilitzar un to de pell més fosc que el natural solament aconseguirà un resultat artificial i sobrecarregat. La clau està a barrejar una base lleugera del nostre to (no massa mat), amb perfeccionadores, i aportar calidesa amb pólvores maquillants i blush.

Encara que pugui semblar contradictori, les pólvores bronzejadores no són solament per a l’estiu. Aquest cosmètic pot ser molt útil per trencar amb el to blanc del rostre. Això sí, amb cura i sense excessos. Utilitzeu bàsicament el to més clar.

I acabem amb el toc del blush. La nostra proposta és seguir amb el toc setinat i fresc de la resta del maquillatge. Per a això, podeu crear rubor en el rostre amb una barra de llavis o bé apostar per un blush en crema.

  • Cridant als tons càlids

El canvi de tonalitats que es nota en l’armari en passar de l’estiu a l’hivern, també deixa la seva petjada en el maquillatge. No obstant això, no és el que millor ens queda. Per trencar amb la pal·lidesa del rostre, és necessari aportar tons de calidesa per crear certa harmonia. Apostar per unes ombres molt fosques o un labial massa arriscat no farà una altra cosa que enfortir la duresa del rostre, i fins i tot potenciar el blanc natural de la pell. Per això, és recomanable utilitzar ombres clares en la mirada, combinant-les amb una bona màscara de pestanyes i, si voleu, un eyeliner. Així, estareu potenciant els ulls, però sense sobrecarregar-los. La mateixa filosofia és la que us proposem amb el vostre somriure: encara que els tons foscos siguin atrevits no seran la millor opció. Endolciu el rostre amb labials més suaus, que embelleixin i intensifiquin el to natural de la vostra boca.

 
Comentaris

Destaquem