Píndoles emocionals per qui cuida

La nostra salut és tant física com mental

L'impacte de les emocions en la nostra quotidianitat és més significatiu del que ens imaginem. Per això és important conèixer algunes pautes per augmentar el benestar emocional.

Algunes emocions que sentim són molt intenses i desagradables, com la ira, la tristesa o l'angoixa, així que, per poder-les anar paint, és essencial permetre's sentir: un cop experimenteu una emoció, procureu respirar àmpliament quatre vegades, sense jutjar allò que sentiu i procurant no alimentar l'emoció amb el vostre pensament; probablement en uns minuts l'emoció s'haurà atenuat i podreu seguir amb el dia.

També pot anar bé intentar donar sortida a les emocions a través d'una activitat concreta: fent exercici, pintant, escrivint, ballant, cantant... Altres aspectes que ens ajudaran són: passejar (millor si és a la naturalesa), dormir i descansar bé, augmentar els moments de calma (prendre un bany relaxant, meditar, llegir un llibre...), seguir una dieta mediterrània i gaudir del menjar, cuidar l'espai on vivim i cuidar el nostre cos, cultivar alguna activitat que ens entretingui o diverteixi, etc.

Us recordem que podeu comptar amb el servei d'acompanyament psicològic de l'AFA VO, ens trobareu al telèfon 656671227.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.

 
Comentaris

Destaquem