Pla de carrera (IX)

Si el valor empresarial és superior a 8, teniu davant vostre un gran professional

D'acord, continuem amb l'avaluació del desenvolupament. Havíem quedat que el nostre treballador havia assolit a final d'any el 95% d'acompliment d'objectius i un 8 en valors. No està malament, i per poder donar-li un sentit, haurem de construir nosaltres o amb un professional, el que creiem que vol dir això en quant creixement per a ell, tant de categoria com econòmic, com de variables o de compensació de beneficis extres.

Podeu posar-ho en una gràfica: a l'esquerra els objectius en % i els valors a sota. I veure per quin lloc cau el mig amb una línia. Per sota, ho podeu considerar correcte, molt per sota, tenen coses a millorar i si els heu de despatxar, sempre tindreu dades per prendre una decisió. Si es troben per sobre del 90-95% d'objectius assolits i uns valors empresarials per sobre del 8: ENHORABONA.

Podreu fer el següent barem, com a exemple:

- 70% d'objectius assolits – no hi ha pujada de sou
- 80% d'objectius assolits – es puja el lPC
- 90% amb valors de més del 8- pujada de categoria al nivell següent, pujada
de sou (la que marqui l'empresa, més IPC).
- 100% i valors de 9 o 10- Pujada de categoria, una bona pujada de sou amb el nou càrrec i possibilitat de fer una formació privada pagada per l'empresa (Màster) o un variable.

Ara creieu de veritat que l'any següent no voldran millorar?

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem