Pla de Carrera (VI)

Els objectius ens ajuden a mantenir viva la nostra motivació

Ja hem parlat del control de la nostra ment i tenim una eina molt eficaç per tal d'ajudar-nos a fer-ho: la meditació. Això ens torna de cap a la gestió d'expectatives que ens torna de nou al nostre pla de carrera.

Què marca les nostres expectatives professionals? Els objectius. És essencial marcar als nostres professionals uns objectius una vegada a l'any. Si no saben què han de fer, tampoc sabran perquè ens estan valorant a final d'any. Llavors tampoc estaran motivats per una feina que no té un objectiu con a finalitat, algun repte a aconseguir. Els éssers humans ens movem per dues coses:

- Per diners

- Per motivació

Si no ens motiva la nostra feina, per molt que ens paguin no serem feliços i acabarem marxant. I si no tenim uns objectius clarament marcats que aconseguir, no podrem tenir un camí que arriba a la motivació. Per tant, si com a empresari o directiu vols que la teva gent estigui motivada, fes que tinguin un pla de carrera que els hi faci créixer ajudant-los anualment amb la marcació d'uns objectius i ajudant-los a aconseguir-los. Aquesta part s'anomena: pla d'avaluació anual. Però si no t'agrada la paraula avaluació, li pots anomenar d'una altra manera, com per exemple: "Anual"- "Diàleg amb el col·laborador", etc.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem