Postpart: caiguda dels cabells

Alguns consells ajuden a evitar part d'aquesta caiguda

Els mesos posteriors al part són algunes de les èpoques en les quals la salut capil·lar es ressent en major mida. L’augment de les hormones durant la gestació, l’estrès i els canvis que pateix l’organisme afavoreixen en molts casos la caiguda dels cabells d’una forma sobtada i amb bastant brusquedat.

Els experts en cura capil·lar han elaborat uns consells:

  • Alimenteu-vos de forma adequada: el consum de productes rics en vitamines del grup B, C i E és bàsic per evitar que els cabells caiguin.
  • Vigileu les temperatures elevades: aneu amb cura en utilitzar l’assecador, la planxa o els arrissadors. Aquests aparells sotmeten els cabells a unes condicions extremes de calor que poden afeblir-lo.
  • Utilitzeu productes adequats: els xampús que deveu utilitzar han de contenir actius com la biotina i la niacinamida. Es tracta d’unes vitamines del grup B que activen la microcirculació local i proporcionen nutrients al fol·licle pilós.
  • No porteu pentinats “agressius”: si acostumeu a abusar sovint de cues, trenes o monyos, els vostres cabells poden ressentir-se a la vegada que fomenteu la seva feblesa.
  • Realitzeu exercici físic: la pràctica esportiva és sinònim d’alliberació d’endorfines i d’eliminació de les tensions acumulades durant tot el dia.
  • Eviteu els moments que provoquen estrès: quan us trobeu sota situacions estressants o de molta pressió, els cabells pateixen a causa d’una sèrie de reaccions que es produeixen en l’organisme.

 
Comentaris

Destaquem